"Najboljša stvar pri ustvarjanju nagajivih ilustracij je, ko vidiš nasmeh na obrazu ali pa slišiš smeh nekoga, ki gleda tvoje delo."

Dobrodošli na mojem otoku domišljije!

Upam, da je bila pot do sem prijetna, sedaj pa vas vabim, da se odmaknete od svojega vsakdana in se prepustite otroški naivnosti ter nagajivosti odraslega človeka. To sem jaz. Anja Držanič, ki rada rišem, se smejim, zibam na gugalnici in skačem po lužah. 

Magistrirala sem na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer sem za zaključno delo v sodelovanju z dvema logopedinjama ilustrirala logopedsko slikanico, ki sedaj služi kot pripomoček pri njunem delu z otroki, hkrati pa je primerna tudi za starše, ki lahko slikanico berejo skupaj s svojimi otroki.

Med študijem in po končanem študiju sem delala na otroških delavnicah v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, kjer sem med drugim pripravljala tudi likovni delovni material in pri vsem tem neizmerno uživala.

Rada ilustriram za najmlajše in mlade po srcu, saj lahko takrat končno prepustim vajeti svojemu notranjemu otroku. Prijatelji mi pravijo, da vidijo veliko mene v mojih ilustracijah, zato vas vabim na ogled mojega Instagram profila, kjer me lahko bolje spoznate.

Ilustratorka Anja Držanič. Imate kakšno vprašanje, idejo za sodelovanje ali pa bi me radi samo pozdravili? Potem mi le pišite, vesela bom vašega sporočila!

Imate kakšno vprašanje, idejo za sodelovanje ali pa bi me radi samo pozdravili?

Potem mi le pišite, vesela bom vašega sporočila!

Obrazec za stik